Radiobølger

radionette kurer

Jeg er et barn av radioen. Det var på radio vi fikk de beste programmene når jeg vokste opp på 70-tallet. Jeg var så heldig at jeg bodde, i en lang periode, nær svenskegrensen i Østfold, og fikk således nærkontakt med en radiostasjon som var ti ganger mer ungdomsorientert en NRK. Svensk P-3 fikk stor betydning for mine yrkesvalg noen år senere. Jeg hørte på Poporama med Kaj Kindvall, på nattradioen (ikke minst), og så laget Kjell Alinge fantastiske programmer som Café Midnatt og etterhvert Eldorado. I NRK var det jo også noe bra. Pop-Spesial med Ivar Dyrhaug og Sigbjørn Nerland, Etter Skoletid og Ungdommens Radioavis hadde sine øyeblikk.

2013-08-27 09.56.16

I midten av 80-tallet fikk alle tettsteder og byer sin egen radiostasjon i Norge. Nærradio var stort, og jeg jobbet i radio fra jeg var 20 til jeg var passert 30. Inspirert av mine gamle radiohelter laget jeg programmer som Paulus Idolatri, Den Daglige Dose, Hva med en Slager, Fredagstoget og Søndagsshowet. Nå for tiden lager jeg Alinge, som både er en hyllest til min store radiohelt, Kjell Alinge, og et program som jeg alltid har drømt om å lage. En slags reise i underbevisstheten, der alt kan skje. Programmene vil bli lagt ut etterhvert som de lages. Jeg bruker rimelig lang tid på hvert program, og hittil er det laget tre times-sendinger.

2013-08-26 21.53.30

Her vil jeg presentere gode radioprogrammer, både fra NRK Sveriges Radio og fra andre land om det dukker opp noe bra, i form av anbefalinger og smaksprøver.

Du finner oversikten over poster her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s